Μετάβαση στο περιεχόμενο

Baron και Brand ελεύθεροι!! (Update: όχι πια)

1 Ιουλίου, 2008

2/7/08 UPDATE: Παρά την έκκληση του sikatinavra στα χτεσινά σχόλια, o Baron Davis δε θα πάει στον ΠΑΟΚ! Πριν λίγες ώρες συμφώνησε με τους Los Angeles Clippers για 5ετές συμβόλαιο αξίας 65 εκατομμυρίων $. Συμβιβάστηκε με αρκετά λιγότερα χρήματα (μέχρι πέρυσι έπαιρνε περίπου 16 το χρόνο) αλλά θα έχει την ευκαιρία να παίξει μαζί με τον Elton Brand (που τώρα λογικά θα ανανεώσει κι αυτός) και τον βελτιωμένο Chris Kaman. Άλλη μία υπερδύναμη δημιουργείται στην Δύση!! (Φήμες αναφέρουν ότι τον επηρέασε και η απόφαση του Bajevic να παραιτηθεί από τον Άρη)

O Baron όπως θα τον βλέπουμε για τα επόμενα 5 χρόνια.

Οί Big-two (:P) του LA.

Καλό μήνα!

Όλοι περιμέναμε τον Arenas να μείνει ελεύθερος και ίσως να μετακομίσει σε άλλη πόλη αλλά μετά την ανανέωση του 32χρονου Jamison σήμερα (50 εκατομμύρια για 4 χρόνια), λογικά θα ακολουθήσει και ο Agent Zero.

Η έκπληξη όμως ήρθε από αλλού! Η California μας τρέλανε! Elton Brand και Baron Davis απροσδόκητα χρησιμοποίησαν το «player option» τους στο συμβόλαιο και επίσημα είναι ελεύθεροι! Δύσκολα θα παραμείνουν στις ομάδες τους. Ο Brand αφενός έχει κάποιες ελπίδες παραμονής λόγω του αγνώστου της υγείας του αφού πέρυσι έχασε όλη τη χρονιά αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό. Σίγουρα έχει βαρεθεί να βρίσκεται σε ομάδες που χάνουν συνεχώς (από την εποχή των μετά-Jordan Bulls). Αφετέρου Baron  δεν έχει καλές σχέσεις με τον Coach Nelson και είδε την ομάδα του να μη χρησιμοποιεί τα 10 εκατομμύρια του trade exception που είχε για να πάρει κάποιο καλό παίχτη. Το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό…

Baron και Brand mixtapes:

3 Σχόλια leave one →
  1. sikatinavra permalink
    1 Ιουλίου, 2008 08:26

    έλα ρε Μπαρόν στον ΠΑΟΚ!

  2. dour permalink
    2 Ιουλίου, 2008 17:47

    The real reason why Baron Davis decided to join the Clippers.

  3. sikatinavra permalink
    3 Ιουλίου, 2008 20:16

    χαχαχαχα δεν παίζεσαι Τζένεραλ!

Σχολιάστε