Skip to content

Το Γαλατικό χωριό των Bloggers

Νοέμβριος 5, 2010

Το Buzzer Beater έχει την μεγάλη τιμή να είναι μέλος του γαλατικού-διαδικτυακού χωριού ονόματι www.GreekBaskbetall.gr, το οποίο θα φιλοξενεί και θα ενώνει μερικά από τα πιο καλογραμμένα και ενδιαφέροντα μπασκετικά blogs.  Όποιος τολμήσει να μη σώσει το link στα favorites, θα τιμωρηθεί βλέποντας συνεχόμενες ώρες retro μπάσκετ 80s σε slow motion για μεγιστοποίηση του πόνου. Για να μην πολυλογώ όμως αφήνω το Μανιφέστο του συναδέρφου banou εκ του Greek Hoopz να μιλήσει μόνο του.

 

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Σήμερα Πέμπτη 04/11/2010 ιδρύεται το διαδικτυακό επαναστατικό χωριό των καταπιεσμένων μπασκετικών μπλογκερτάριων με την επωνυμία greekbasketball.gr.

 

Εξαιτίας της διοικητικής μεταρρύθμισης «Καλλικράτης» η έδρα του χωριού αναζητείται κάπου μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λονδίνου. Ωστόσο, με απόφαση της γενικής γραμματείας, το greekbasketball.gr δύναται να ιδρύει υποκαταστήματα, γραφεία ή πρακτορεία οπουδήποτε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
Ιδρυτικά μέλη και μέλη της γενικής γραμματείας της μπασκετικής συνομοταξίας είναι με αλφαβητική σειρά οι:
basketa2.blogspot.com Σπύρος Βασιλείου
greekbball.blogspot.com Γιάννης Ψαράκης (Γενικός Γραμματέας)
greekhoopz.blogspot.com Banou & Sixama
salonikabasket.blogspot.com Κώστας Κούσης
thebuzzerbeater.wordpress.com Σταύρος Μαρίνος aka Genera|
thehoop.blogspot.com Σίμος Βαρβάκης aka The Hoop/ Mossi
Έκπτωτος κηρύσσεται ο Γ.Γ. όταν οι φιλοδοξίες των υπολοίπων δημιουργήσουν αντιπολιτευτικό ρεύμα ικανό να τον ανατρέψουν. Ο Γ.Γ. δεν είναι αιρετός, αλλά ορίζεται σύμφωνα με μυστηριώδεις και εσωστρεφείς διαδικασίες! Παραιτήσεις μελών δεν γίνονται δεκτές!
Σκοπός της κοινοπραξίας είναι να συγκροτήσει το μπασκετικό μπλογκερταριάτο σε τάξη, να ανατρέψει την κυριαρχία των (νεροβρ)αστών και να κατακτήσει την εξουσία από το μπλογκερταριάτο. Στο πλαίσιο αυτό, συστρατεύονται οι σκόρπιες μπασκετικές φωνές, ώστε να αποτελέσουν την εμπροσθοφυλακή της αδέσμευτης και χωρίς φραγμούς μπασκετικής πάλης ενάντια στα politically correct γραπτά.
Σε τούτον τον χώρο η εναλλαγή των ρόλων των αγωνιστών και προβοκατόρων είναι συχνό φαινόμενο. Η συνομοταξία του greekbasketball είναι βαθιά ριζοσπαστική και ανατρεπτική, ωστόσο δύναται να επιβάλλει τον δικό της σκληρό τρομονόμο. Σε περίπτωση που σχόλια των αναγνωστών εμπεριέχουν ύβρεις, το φιλελεύθερο καθεστώς των μπλογκερτάριων πάει περίπατο και εφαρμόζονται αυστηρές μέθοδοι καταστολής και λογοκρισίας.
Υποχρεώσεις
Γράφουμε όποτε γουστάρουμε!
Γράφουμε για όποιον γουστάρουμε!
Γράφουμε ανώνυμα ή επώνυμα, επειδή έτσι γουστάρουμε!
Οποιαδήποτε ποδοσφαιρική σκέψη, υπόνοια, παραπομπή τιμωρείται με 5 βουρδουλιές, επειδή δεν γουστάρουμε!
Οι μπλογκερταριακοί αγώνες ξεκινούν από την επικύρωση αυτού του καταστατικού από τα μέλη του.
Με την εξουσιοδότηση του Γ.Γ.
Banou
Advertisements
3 Σχόλια leave one →
 1. voyio permalink
  Νοέμβριος 5, 2010 17:23

  H ισχύς εν τη ενώσει! Καλή επιτυχία!

 2. CoachZ permalink
  Νοέμβριος 9, 2010 00:20

  Αν η σελίδα είχε ανάλογη παρουσίαση θα ήταν απείρως καλύτερη….πολύ ξερή ρε παιδί μου…Ενώ σαν ιδέα πολύ καλή, σαν εκτέλεση χάλια…1 ξερό πράγμα, άδειο…δεν λέει τίποτα…

 3. Νοέμβριος 9, 2010 20:03

  @CoachZ
  Ο λόγος της συνύπαρξής μας σε έναν ιστότοπο είναι απλός. Να προβάλουμε ομαδικά τις δουλειές μας κάτω από την ίδια σκέπη. Δεν θέλαμε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από αυτό που βλέπετε στο greekbasketball.gr Στόχος μας δεν ήταν να δημιουργήσουμε ένα νέο blog και να αμελήσουμε τα ήδη υπάρχοντα blog αλλά να φτιαχτεί ένα είδος «βιτρίνας» της «πραμάτιας» μας. Βάλαμε λοιπόν την κοινή μας τρέλα για το μπάσκετ (από διαφορετικές οπτικές όπως σχόλιο, είδηση, Α2, ΝΒΑ, είδηση στα αγγλικά, μπα΄σκετ στη Θεσσαλονίκη) για να δείξουμε αν θέλετε πως κάτω από τη σκιά της πορτοκαλί μπάλας όχι μόνο τίποτε δεν μας χωρίζει αλλά μας ενώνουν πολλά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: