Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιώθεις μόνος/μόνη; Έχεις ανάγκη επικοινωνίας και δε ξέρεις που να στραφείς; Θες να κάνεις ένα σχόλιο για το blog; Θα ήθελες να μας πληρώσεις συνδρομή χωρίς να το ζητάμε; Μήπως να κάνεις εποικοδομητική κριτική; Ίσως να μας κράξεις επειδή κοροϊδεύουμε την ομάδα σου ή τον αγαπημένο σου παίχτη; Να κάνεις μία εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση; Θες απλά να πεις ένα «γεια»;

Ό,τι κι αν είναι από τα παραπάνω, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Buzzer Beater με τους εξής τρόπους:

18 Σχόλια leave one →
  1. george likudeez permalink
    14 Σεπτεμβρίου, 2008 01:28

    παιδια στειλτε μου ενα banner να το βαλω στην υπογραφη μου σε ενα φορουμ που γραφω με direct link στο buzzerbeater

    foroum code : vBulletin® Version 3.7.3

  2. dour permalink
    14 Σεπτεμβρίου, 2008 13:58

  3. 14 Σεπτεμβρίου, 2008 15:07

    Thx george!

  4. thanvar permalink
    1 Νοεμβρίου, 2008 10:11

    Εlpizw na min thewrithei ilithia i erwtisi mou alla, yparxei periptwsi na mporoume na xrisimopoiisoume edw stin ellada ayto:

    http://www.nba.com/leaguepass/online.html

    Diavasa pws tha mas epitrapei na vlepoume apo fetos!!! kai mono me 85$ !!!

  5. 1 Νοεμβρίου, 2008 18:51

    @thanvar

    Δυστυχώς το NBA League Pass δεν είναι διαθέσιμο σε αρκετές χώρες, και μία από αυτές είναι και η Ελλάδα 😦 Τις νύχτες τη βγάζουμε με κάποια streaming -συνήθως- μέτριας ποιότητας και δε βρίσκουμε όλους τους αγώνες. Αλλά από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό.

    Με τα άλλα παιδιά στο IRC, λέμε να στείλει ο καθένας email, μπας και μας ακούσουν στο http://www.nba.com και γίνει κάτι. Μιας και μου το θύμησες πάω να στείλω τώρα 😛

  6. thanvar permalink
    1 Νοεμβρίου, 2008 18:58

    mia xara einai apo to tipota… egw oute ta streamings den xerw na xrisimopoiw 😦 ean mporeis na mou dwseis kapoio hint tha se eyxaristw poly… kai fysika ama sou poun tipota endiaferon apo to nba league pass enimerwse ki emas 🙂

  7. 1 Νοεμβρίου, 2008 19:10

    Το ένα είναι το myp2p: http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports

    Δίπλα σε κάθε link λέει τι πρόγραμμα χρειάζεται για να τρέξει (SopCast, TV Ants κτλ). Δε λειτουργούν πάντα και μερικές φορές είναι με Κινέζους σχολιαστές.

    Μερικούς αγώνες έχει και το http://www.channelsurfing.net/

  8. thanvar permalink
    1 Νοεμβρίου, 2008 19:12

    se eyxaristw para poly!!! …kai fysika excellent blog! keep it up! 🙂

  9. likudeez permalink
    28 Νοεμβρίου, 2009 00:17

    general το εχεις δει αυτο?

    παιζει και ο και παραδοξως αποτυπωνεται στο φιλμ αυτην την φορα…
    θυμασαι…(http://www.youtube.com/watch?v=Zc11PUnFgkQ)

  10. 29 Νοεμβρίου, 2009 12:42

    Το δεύτερο το έχω δει ναι, πολύ καλό. Το 1ο δεν ανοίγει!

  11. 3 Αυγούστου, 2010 16:45

    Ίσως να μην είναι ο κατάλληλος χώρος αυτός για το συγκεκριμένο σχόλιο που έχω να κάνω, για αυτό και δεν θα έχω πρόβλημα αν το σβήσετε έπειτα, αλλά η λέξη «καταχωρήσεις» γράφεται όπως την γράφω τώρα κι όχι με «ι» που το βλέπω και ματώνουν τα ματάκια μου. Δεν ξέρω αν είναι σφάλμα της WordPress ή δικό σας, αλλά αν μπορεί να γίνει κάτι, ας το διορθώσουμε. Δεν λέει ένα τόσο ωραίο blog να υποπίπτει σε τέτοια χαζά και αφελή φάουλ που στο τέλος θα μας στερήσουν την κυριαρχία στα boards. 😉

    Φιλικά πάντα.

  12. 3 Αυγούστου, 2010 16:55

    Δυστυχώς είναι πρόβλημα του WordPress και της μετάφρασης που έχει κάνει η εταιρεία στα ελληνικά. Καλά που το πρόσεξες, ευκαιρία να τους στείλω mail. Τα δικά μας ορθογραφικά λάθη τα διορθώνει ευτυχώς ο firefox πριν κοινοποιηθούν 😛

    Αν τύχει και δεις κάτι μη διστάσεις να το πεις, είτε είναι διόρθωση ή πρόταση για βελτίωση του blog με σκοπό την κατάκτηση του πλανήτη.

  13. 3 Αυγούστου, 2010 17:01

    Ok Pinky! I’ll do that!

    (νομίζω ότι κάτι έχει πάρει το μάτι μου, αλλά είναι ψιλλά γράμματα στο συμβόλαιο, οπότε ελπίζω να μην τα δει ο ΛεΠρος και να τον πάρουμε στην ομάδα της γειτονιάς εδώ…)

    • 4 Αυγούστου, 2010 01:32

      Κι όμως προς έκπληξή μου… το «καταχώριση» είναι σωστό. Στα forums του WordPress βρέθηκε Έλληνας και προσέφερε links: http://www.translatum.gr/forum/index.php?PHPSESSID=e48f4180ec5af643dfc431b34c7449c0&/topic,39148.0.html

      «Έγινε ο νέος κατάλογος του in.gr και εγράφη «Καταχωριστείτε» και ξέσπασε πόλεμος των απανταχού γλωσσαμυντόρων!

      Διορθώθηκε σε «Νέα καταχώριση» και συνεχίστηκαν οι γλωσσικές μάχες, τελικά όμως, φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι, ποιό είναι το σωστό;

      Λοιπόν, ‘καταχωρίζω’ σημαίνει καταγραφή «κατά χώραν», στην οικεία θέση, μιας επίσημης ή τυπικής πληροφορίας.
      Το ‘καταχωρίζω’ διαφέρει από τα σύνθετα του ‘χωρώ’ που δηλώνουν κατά βάσιν κίνηση: ανα-χωρώ, προ-χωρώ, υπο-χωρώ, προσ-χωρώ, οπισθο-χωρώ, απο-χωρώ, εισ-χωρώ, συγ-χωρώ, υπανα-χωρώ, παρα-χωρώ, εκ-χωρώ.

      Το καταχωρίζω δηλώνει θέση (τοποθέτηση σε συγκεκριμένη θέση) με σκοπό την ταξινόμηση και διάκριση των πληροφοριών. Μπορείτε να παραβάλλετε τα χωρίζω, διαχωρίζω, αποχωρίζω, ξεχωρίζω τα οποία δηλώνουν «διάκριση θέσης» και, κατ’ επέκτασιν, διάκριση.

      Το καταχωρίζω προσδιορίζει ως προτιμότερες τις χρήσεις καταχώριση (και όχι καταχώρηση), καταχωρισμός, καταχωρίσιμος, καταχωρισμένος (και όχι καταχωρημένος).

      Άλλη λοιπόν η καταλογογραφική καταχώριση σε βάση δεδομένων, δελτίο ή αρχείο και άλλη η διαφημιστική καταχώρηση σε ένα περιοδικό. Η ειδοποιός διαφορά τους είναι ότι η μία είναι ταξινομική και η άλλη δεν έχει κανέναν απολύτως χαρακτήρα ταξινόμησης.»

      Επειδή όμως πρόλαβα κι έκανα την πρόταση για διόρθωση πριν από την παραπάνω εξήγηση, το αστείο θα είναι να το αλλάξουν σε λάθος με «ή».

  14. 4 Αυγούστου, 2010 04:21

    Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα προέρχονταν από ρήμα εις «-ίζω», κυρίως γιατί είχα κατά νου το καταχωρώ. Η εξήγηση όμως είναι πληρέστατη και -παραδόξως- εντελώς λογική.

    Μάλιστα, μας τάπωσε στα μούτρα η WordPress. Τώρα, αν σαν άλλος Barkley καταφέρεις να αλλάξεις το σφύριγμα Στρατηγέ μου, θα υποκλιθώ και θα σου μία στείλω ανθοδέσμη.

  15. likudeez permalink
    31 Ιανουαρίου, 2012 23:57

    δεν εχω λογια….

  16. Circle permalink
    28 Ιουνίου, 2012 23:22

    αν μπορείτε να κάνατε ένα θέμα πάνω στη διαδικασία κατα την οποία προκύπτουν οι επιλογές του ντραφτ. κ αναφέρομαι στην πρακτικη διαδικασία κ οχι στην θεωρητική, γιατί μερικά μου φαίνονται τελείως απίθανα να συμβαίνουν. (Ν.1 των καβαλίερς πέρσυ μέσω των κλιπερς, των ν.1 του σικάγο κ το Ν.1 των ματζικ με των σακιλ)

    • 28 Ιουνίου, 2012 23:41

      Φαίνονται περίεργα αλλά είναι απλά αν έχεις παρακολουθήσει τις ανταλλαγές. Συγκεκριμένα αυτά που ανέφερες έχουν ως εξής:

      Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2010-11 έγινε ανταλλαγή μεταξύ Clippers-Cavaliers. Οι Cavs έστειλαν τους Williams και Moon στο LA, και οι Clippers τους έδωσαν τον Baron Davis και ένα pick πρώτου γύρου. Για κακή τύχη των Clippers, στη λοταρία που έγινε μετά τη σεζόν, το pick αυτό έτυχε να είναι το νο1 του draft. Είχε μόλις 2.8% πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.. αλλά καμιά φορά η τύχη σε θέλει.

      Το νο1 των Bulls με τον Rose είχε επίσης πιθανότητα μόλις 1.8%. Παρομοίως το απίστευτο 2ο συνεχόμενο νο1 pick των Magic (Hardaway το ’93 μετά τον Shaq το ’92) είχε πιθανότητα μόλις 1.5%.

      Αν θες πιο αναλυτικές πληροφορίες για τα τεχνικά της κλήρωσης, δες ένα παλιότερο post εδώ:

      NBA Lottery 2010

      🙂

Σχολιάστε