Μετάβαση στο περιεχόμενο

LeBron στους Knicks!!!

21 Νοεμβρίου, 2008

Δύο μεγάλα trades συνέβησαν πριν λίγες ώρες για τους New York Knicks!!

80391809NB002_CAVS_CELTICS NB001_ROCKETS_KNICKS

  • LeBron James στους Knicks! (το 2010).

Ο D’Antoni φαίνεται πως άρχισε και επίσημα το απόλυτο ξεκαθάρισμα του roster των Knicks. Τα χρόνια βρωμιάς και παρακμής των λαθών του Isiah Thomas, φτάνουν στο τέλος τους. Αφού απενεργοποίησε από το roster τους μέχρι πρόπερσι καλύτερους παίχτες της ομάδας Marbury και Curry, τώρα έδιωξε και τους εναπομείναντες stars: 1)  Jamal Crawford (20-4 φέτος) για το Golden State, με αντάλλαγμα τον μέτριο forward Al Harrington (12-5) και 2) τον Zach Randolph (21-13 φέτος!) προς τους Clippers, για τους γερασμένους Cuttino Mobley και Tim Thomas.

O λόγος που έγιναν όλα αυτά;

Ως γνωστόν η Νέα Υόρκη είναι η πρωτεύουσα του μπάσκετ και σίγουρα η μεγαλύτερη αγορά. Εδώ και χρόνια όλοι ξέρουν ότι ο πιθανότερος προορισμός του LeBron στο περίφημο καλοκαίρι του 2010 που μένει ελεύθερος, θα είναι οι Knicks. Με την ομάδα που είχαν ως τώρα αυτό θα ήταν αδύνατο. Με το ξεπούλημα που έγινε σήμερα όμως, οι Knicks το 2010 θα έχουν $33 εκατομμύρια ελεύθερα στο salary cap. O μισθός του superstar τότε θα είναι γύρω στα $20 εκ., κάτι που σημαίνει ότι θα τους περισσεύουν και 13 ακόμα για έναν ακόμα παίχτη επιπέδου all-star. Σε αυτά τα $33 εκ. μετράμε και τον περίπου $10 εκ. μισθό του Eddy Curry που ήδη βρίσκεται προς την έξοδο. Με άλλα λόγια οι Knicks δεν αποκλείεται να έχουν χώρο ($43 εκατομμύρια) για να υπογράψουν δύο superstars. Με το μειονέκτημα φυσικά να κατεβάζουν μόνο 5 παίχτες σε κάθε ματς γιατί δε θα έχουν λεφτά για άλλους.

Τις επιπτώσεις των ανταλλαγών για τις άλλες ομάδες θα τις δούμε στο επόμενο επεισόδιο…

2 Σχόλια leave one →
  1. likudeez permalink
    22 Νοεμβρίου, 2008 21:49

    να δουμε φετος αυτοι οι clippers ποσους ψηλους θα μαζεψουνε…? caman ,camby ,randolph ,davis (paul) ,jordan (deandre) , skinner , novak

  2. bmaniac permalink
    23 Νοεμβρίου, 2008 16:48

    Genera| βαλε κανενα γκαλοπ στο blog να ψηφισουμε καμια 5αδα, τωρα που σε λιγους μηνες ερχεται και το all star game

Σχολιάστε